Palvelut

HIUSTENLEIKKAUKSET
Toimiva hiustenleikkaus on kaiken perusta. Suunnitellaan leikkausmalli aina yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden, tarpeiden ja arjen resurssien mukaan.

PARTAKÄSITTELYT
Mikäpä sen tyylikkäämpää kuin charmisti siistitty parta kaveriksi viimeistellyille hiuksille! Palvelutarjonnastamme löytyy parran siistimiset kone/kampatyönä.

VÄRJÄYKSET
Värjäyksillä saadaan aikaan monenlaisia muutoksia, suuria tai pieniä. Ensisijaisesti värjäystä suunnitellessa huolehdimme hiuksen kunnosta. Värjäysmuutoksien tärkeimpiä päämääriä työssämme ovat kiiltävä ja hyväkuntoinen hius. Jokainen värjäys suunnitellaan soveltuvaksi hiuksiin leikattuun malliin sekä asiakkaan tyyliin ja toiveisiin.

RAIDOITUKSET JA VAALENNUKSET
Raidoitukset, tuhat ja yksi mieletöntä mahdollisuutta uudistaa hiuksia monenlaiseksi. Olemme intohimoisia raidoittajia ja hallussamme onkin aina uusimmat tekniikat raidoituksen ja vaalentamisen maailmassa. Käytämme vaalentaessamme aina asianmukaisia suojaus ja hoitotuotteita. Huomioimme myös mahdolliset epäpuhtaudet ja metallikertymät hiuksissa ennen vaalennuksien aloitusta. Kun hiusta vaalennetaan, pyrimme parhaamme mukaan myös huolehtimaan sen kunnosta prosessin aikana. Muista myös kotihoidon tärkeys. Suosittelemme sinulle oikeat tuotteet erittäin mielellämme. Jos jokin askarruttaa omien hiusten ja toivekuvien tiimoilta, älä epäröi kysyä meiltä neuvoa. Nettiajanvarauksesta löydät myös maksuttoman 15minuutin konsultaatioajan värjäyksen suunnitteluun.

Ohessa muutama esimerkki ajanvarauksen kategorioista, jonka perusteella sinun on helpompi valita itsellesi sopiva aika nettiajanvarauksesta. Raidoituspakettimme sisältävät aina raidat, mahdollisen sävytyksen, leikkauksen ja tarvittavat hoidot (brazilian bond/k-18/metal Dx).

Raidoituspaketti mini

Valitse tämä palvelu kun sinulla on lyhyet hiukset ja haluat huppuraidat. Tähän palveluun varataan aikaa 1,5h.
131,50 €

Raidoituspaketti 1

Valitse tämä palvelu kun sinulla on lyhyet hiukset ja haluat raidoitusta. Tai kun sinulla on keskipitkät/puolipitkät hiukset ja haluat osapään raidoituksen. Tähän palveluun varataan aikaa 2h.
150 €

Raidoituspaketti 2

Valitse tämä palvelu kun sinulla on keksipitkät/puolipitkät hiukset ja haluat raidoitusta. Tai kun sinulla on pitkät hiukset ja haluat osapään raidoituksen. Tähän palveluun varataan aikaa 2,5h.
187,50 €

Raidoituspaketti 3

Valitse tämä palvelu kun sinulla on pitkät hiukset eli lapalauiden yläpuolelle ulottuvat hiukset ja haluat raitoja. Tai kun sinulla on extrapitkät hiukset ja haluat osapään raidoituksen. Tähän palveluun varataan aikaa 3h.
225€

Raidoituspaketti 4

Valitse tämä palvelu kun sinulla on extrapitkät eli lapalauiden alapuolelle ulottuvat hiukset ja haluat raidoituksen. Tai sinulla on extrapaksut ja pitkät hiukset ja haluat raitoja. Tai jos haluat erikoisraidoitustekniikan (esim. babylights, airtouch). Tähän palveluun varataan aikaa 3,5-4h.
262,50–300 €

KIHARTAMISKÄSITTELYT
Vanhanajan permanentti on saanut rinnalleen loivempia kestokiharoita ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä rakennekäsittelyitä.

PIDENNYKSET
Pidennyksillä on mahdollista luoda monenlaista; reilusti pidempää ja paksumpaa lookkia tai vaikkapa tuuhennusta tai raitoja piristykseksi. Ennen varsinaista pidennysaikaa sovitaan aika maksuttomaan konsultaatioon, jolloin saadaan toiveet ja lopullinen hinta kartoitettua. Niin sanottuna ”varausmaksuna” veloitamme hiusten hinnan ennen materiaalin tilaamista.

Pidennys kestää hyvänä oikein huollettuna 2 – 4 kk. Tarkat kotihoito-ohjeet saat kampaajaltasi pidennysten laiton yhteydessä.

  • Ommelpidennys
  • Teippipidennys

Kysy tarkemmin paikan päällä.
Voit myös varata maksuttoman ajan pidennyskonsultaatioon.

KAMPAUKSET
Sellaista juhlaa ei olekaan, jonne ei kampausta voisi käydä laittamassa kampaajalla. Älä luo itsellesi minään juhlahetkenä liikaa paineita hiustenlaiton suhteen. Anna meidän hoitaa hiukset puolestasi. Ennen varsinaista kampausaikaa on mahdollisuus käydä maksuttomassa konsultaatiossa/suunnittelussa (15min) tai vaihtoehtoisesti saapua mallikuvien kanssa kampausajankohtana. Kampauksen hintaan sisältyy kiinnitykseen tarvittavat pinnit ja ponnarit sekä käytettävät muotoilutuotteet. Mahdolliset erikoiskoristeet ym. asiakas hankkii ja tuo itse.

Kampaukset tuntiveloituksella 70 e/tunti

Vinkki! Nopeuttaaksesi kampauksen laittoa, voit saapua vastapestyillä ja kuivatuilla hiuksilla, jolloin pääsemme suoraan pohjatöiden tekoon.

YUMI Lashes
YUMITM Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. YUMI Lashes on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille, sillä siinä käsitellään vain omia ripsiäsi täysin ilman liimaa tai irto-osia. YUMI Lashes ripsien kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja extra volyymiä, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Ripsesi myös kestovärjätään käsittelyn yhteydessä. Käsittelyn voi uusia noin 8-12 viikon välein. Kestovärjäyksen voi uusia 3-4 viikon välein. Taivutustulos kestää noin 8-12 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Ensimmäisten 1-2 vrk:n jälkeen käsittelystä,älä kastele ripsiäsi.

Palvelun kesto n. 1 h – 1 h 30 min. Hinta 90 €

YUMI Brows
YUMIBrows käsittely eli kulmakarvojen laminointi eli BrowLift on nouseva trendi ja kivuton miellyttävä vaihtoehto kulmakarvojesi korostamiseen! Käsittelyssä kulmasi muotoillaan, värjätään ja hoidetaan. Käsittelyn vaikutus kestää kulmissasi n. 4-6 viikkoa ja helpottaa näin ollen kulmien päivittäistä asettelua. Suosittelemme kulmakarvageeliä avuksi päivittäiseen muotoiluun.

Palvelun kesto n. 45 min – 1 h. Hinta 55 €

Lisätietoja löydät osoitteesta www.yumilashes.fi

YumiLashes + YumiBrows yhteishintaan 125 € Tällöin palvelun kokonaiskesto n. 2 h.

Emme suosittele Yumi -käsittelyitä jos olet raskaana tai imetät, sairastat alopeciaa, kärsit silmätulehduksesta tai trichotillomaniasta. Pyydämme sinua ottamaan huomioon myös allergiataipumuksesi sekä kuivasilmäisyyden, myös tällöin saattaa olla riski suorittaa YUMI -käsittelyitä.